Van der Zee

Horecaslager van Nederland

Van der Zee Horecaslager verwerkt elke dag vlees voor horecaklanten via zijn slagerijen. Behalve aan de horeca vinden de producten van Van der Zee ook hun weg naar grootverbruikers als ziekenhuizen en instellingen. De horecaslagerij binnen de HANOS groothandels staat garant voor een kwaliteitsassortiment. Of het nu gaat om een Ierse ribeye of om Hollands Graslam: horecaondernemers en koks vinden altijd een uitstekend stuk vlees in de horecaslagerij. Het internationale assortiment en de tientallen soorten ambachtelijke vleeswaren uit eigen worstmakerij zorgen als ware voor een culinaire wereldreis.

Van der Zee Twello

 

HANOS

Internationale horeca groothandel

HANOS. Meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandels-organisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.

HANOS GROOTHANDELS